Fonri Pro 4g Ana Panel

Yeni ürün

4g Ana Panel

Fonri Alarm Ürün Bilgisi

FONRİ PRO  4G LTE + WIFI + LAN+ GSM ALARM SİSTEMİ  (AES 256 BİT PLUS ) ARM Cortex-A7512MB LVDDR3-2022 Yeni Ürün

Fonri Pro 4G Alarm Sistemi, konut kurulumları için kompakt, kablosuz bir akıllı güvenlik sistemidir.

Hızlı bluetooth eşleştirme teknolojisine sahiptir, kurulmaya hazır (yapay zekaya sahip akıllı güvenlik sistemini oluşturan ana panel sistemidir ), akıllı takip, zamanlı telefondan görev  takip vb.

Evler, ofis fabrika ve geniş mekanlar 1000m² ' için çok uygundur.Güvenlik sistemlerinde bulunmayan Kesintisiz "Çift Yönlü AES 256 Bit PLUS" Yüksek şifrelenmiş veri transveri. LAN, WiFi ve Hücresel'i destekler hiçbir aktarıcı ve sinyal yükseltici gerektirmeden iletimi kolayca kapsayabilir. Yapı malzeme ve konumuna farklılıklar gösterebilir).

Sadece bir güvenlik sistemi değil, aynı zamanda hem sensörlerle hem de IP kameralar gibi akıllı cihazlarla çalışan bir ev otomasyon sistemidir. Kullanıcılar sistemi özgürce kontrol edebilir, canlı video izleyebilir veya biri eve geldiğinde lambaları veya ısıtıcıları çalıştırmak gibi bazı avantajlı ayarları yapabilir.Cms Ahm acil haber alma özelligi.4G özelligi bulundugunuz ortamda elektrik kesilmesi veya internet kopması durumunda iletişim kontrol etmenizi saglar.

Dahası, ilave olarak keyped kullandıgınızda RFID modülü çocuklar ve yaşlılar tarafından kullanılmasını kolaylaştırır.

Bir değerlendirme yazın

Fonri Pro 4g Ana Panel

Fonri Pro 4g Ana Panel

4g Ana Panel