Mul-t-lock 90mm Classic Pro KGB Barel

Yeni ürün

90 mm Kırılsada Güvenli Barel

Mul-T-Lock ClassicPro istisnai değer katarken sınıfındaki en iyi kilitleme çözümünü sunmaktadır. Mul-T-Lock'un dünyaca bilinen deneyim ve uzmanlığı ile evinizi, varlıklarınızı ve ailenizi güvende tutacağından emin olabilirsiniz.

Mul-T-Lock gizlilik düzeyi yüksek mülklerin ve özel evlerin yüksek güvenlik gereksinimlerini karşılamak için gelişmiş teleskopik pim teknolojisi ile patentli kesimini birleştirmektedir.
ClassicPro gelişmiş güvenlik, güvenilir anahtar kopyalama koruması, yüksek kalitede bileşenler ve gelişmiş özellikleri kabul edilebilir bir fiyata sunmaktadır.

ClassicPro™ Çözümünün Faydaları

• Kilit kopya kontrol teknolojisi - Size üst düzey koruma sağlayan ClassicPro kilit kartı metodu ilave anahtar eklemek için Mu-T-Lock tarafından yetkilendirilmiş anahtarcıların özel bir manyetik kart okutmasını zorunlu kılmaktadır
• Darbe, matkap ve ayırma yoluyla müdahalelere ve girişlere daha dayanıklıdır
• Gönül rahatlığı  - Anahtar kopyalamaya karşı korumanızı güçlendirir
• Pratik  - Çeşitli renklerdeki anahtar başları ile kolayca anahtaları ayırt edin
• Çevre Dostu

ClassicPro™ Çözüm Özelikleri

• Geniş Anahtar ve Silindir Seçenekleri  - farklı ihtiyaçlar için:
    o Master Kilit Sistemleri - kulllanıcı anahtarlarına farklı erişim düzeyleri atayın.
    o Giriş Yetkileri  - her kapıya farklı anahtar ile erişin.
    o Tüm Eve Tek Anahtar (Master Anahtar) -Kullanıcılar ev güvenliğini tek bir anahtar çözümü ile yükseltebilir, "Tüm Ev İçin Tek Anahtar" özellğini aktifleştirebilirler. Bu özellik ev sahiplerinin tüm erişim noktalarını - posta kutusundan garaj kapısına ve ön kapıya - tek bir anahtarla açmalarını sağlar.
    o 3'ü 1 arada anahtar - Sadece anahtarı çevirerek kilidin kombinasyonunu kolayca 2 kereye kadar değiştirin.
    o İnşaat Anahtarı - çok sayıda kapıya tek bir anahtarla erişim sağlar ve gerekli olduğunda eşsiz kombinasyonlar yaratabilir, ortak anahtarı devre dışı bırakabilirsiniz.
    o FleX Kontrol  -Özel anahtarları kullanarak kombinasyonun mekanik olarak değişmesi ve kontrol edilmesini sağlar.
    o Modüler Silindir - ClassicPro binalar, depolar ve diğer ticari mülkler için pek çok uygulamaya ölçeklenebilir ve modüler yeterlilikler sunmaktadır. Size müşteri ihtiyaçlarına uygun şekilde silindir uzunluklarını kolaylıkla ve hızlıca konfigüre etme olanağı tanır.
    o Kırılmaya Dayanıklı - görünür ve gelişmiş darbeye dayanıklı silindiri ile yetkisiz giriş denemelerini caydırır.
• Esnek ve CLIQ Uyumlu - elektromekanik CLIQ® platformunu interaktif sisteminize entegre ederek uygun bir erişim kontrolü sağlayın.

Bir değerlendirme yazın

Mul-t-lock 90mm Classic Pro KGB Barel

Mul-t-lock 90mm Classic Pro KGB Barel

90 mm Kırılsada Güvenli Barel