Mul-t-lock integrator KGB 90mm Tuzaklı Barel

Yeni ürün

83mm Barel Boyu

(40mm - 50mm )

Mul-T-Lock Integrator mekanik platformu benzersiz açılış piminin yanı sıra yüksek hassasiyetli 7 pimli silindirli kilit mekanizması, kullanıma hazır ve patentli oval kesimli ham anahtarlarla birlikte sunulur.
Integrator'un uzun süre kullanılabilen patentli pimi, çok çeşitli anahtarlama seçenekleri ve farklı kilitleme ürünleri ve ortamları için esnek ana anahtarlama çözümü sağlar.

Integrator Çözüm Avantajları

Müdahaleye Karşı Artırılmış Dayanıklılık - benzersiz tasarım parçalarının kombinasyonu aracılığıyla dayanıklılık artırılır.
Ana Anahtarlama Seçenekleri  - karmaşık operasyonel ve organizasyonel ihtiyaçları destekler.
Kapsamlı ve Uygun Maliyetli - çeşitli güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak için standart Yüksek Güvenlikli sistemlerle birleştirilebilir.
Gelişmiş Anahtar Kontrolü - benzersiz şifreli Mul-T-Lock anahtar kartı sayesinde yalnızca yetkili Mul-T-Lock satıcıları tarafından okunabilir.
Biçim Seçeneği - tek bir anahtar silindirler, asma kilitler, kilitler ve daha fazlası için uygundur.

Integrator Çözüm Özellikleri

Esnek Anahtarlama Seçenekleri - bu özellik iç, dış ve çift kesim dahil olmak üzere Integrator anahtarlarındaki özel kesimler sayesinde kullanılabilir.
Kapsamlı Anahtar ve Silindir Kontrolü -  bu özellik çeşitli ihtiyaçları karşılar:
Ana Anahtar Sistemleri - bir kullanıcı anahtarına faklı geçiş düzeyleri atanabilir.
Farklı Anahtarlama - her kapı farklı bir anahtarla açılır.
Benzer Anahtarlama - tek bir anahtarla birden çok kapı açılabilir.
3-in-1 (3'ü bir arada) Anahtarlama - yalnızca anahtarı çevirerek anında kilit kombinasyonunu 2 sefere kadar olmak üzere değiştirir.
İnşaat Anahtarlama - birden çok kapının ortak bir anahtarla açılmasını sağlar. Gerektiğinde ortak anahtarın çalışmamasını sağlayarak benzersiz kombinasyonlara dönüştürür.
Zorla Girmeye Karşı Güvenlik - hırsızlığa dayanıklı görünür ve gelişmiş silindir sayesinde zorla giriş teşebbüslerini engeller.

Bir değerlendirme yazın

Mul-t-lock integrator KGB 90mm Tuzaklı Barel

Mul-t-lock integrator KGB 90mm Tuzaklı Barel

83mm Barel Boyu

(40mm - 50mm )