Mul-t-lock interactive+ 105mm Tuzaklı Patentli Seri Silindir

Yeni ürün

90mm Barel Boyu

(45mm ön - 60mm Arka )

Mul-t-lock İnteractive+

İnteractive®+ patentli platformun en yeni Interactive® platformu geliştirmesi olduğunu ve geriye dönük olarak bu platrofm ile uyumlu olduğuna (Interactive®+ anahtarları hem Interactive®+ hem de Interactive® kilit silindirlerini açar.) dikkat çekeriz.  Interactive®+ platformu, değiştirilen Interactive® platformunun bir çok amacına sahiptir.

ESŞİZ HAREKETLİ ŞİFREMEŞLE SİSTEMİ İLE KOPYALANAMAZ ANAHTAR;

Talep edilmesi halinde sadece yetkili bayii ve servilerde kullanıcı lisans kartı beyanı ile yedek yapılabilir,

Kaplan Kilit Sistemleri Ltd. Şti. Mul-t-Lock Yetkili Bayi ve Servisidir.

TUZAKLI SİLİNDİR GÖVDESİ;

Zorlama ve kırılmaya karşı uç kısmı kopan tuzaklı sistem sayesinde maksimum güvenlıik sağlar.

Tuzak kırılsa bile sadece kendi anahtarı ile açılır.

Fetchfile.aspx?id=2610&ft=.jpg&mh=420&mw

Mul-T-Lock'un Interactive+ mekanik platformu Yüksek Güvenlik sorunlarına çözüm getirirken aynı zamanda işlevsel ihtiyaçları da karşılar.
40 yıllık kapsamlı tecrübe, Interactive® anahtar platformunun kanıtlanmış teknolojisi ve global başarı geliştirilerek oluşturulan Interactive+ artırılmış Yüksek Güvenlik için patentli bir teknoloji kullanır.
Tüm biçimlerde ve ürün türlerinde mevcut olan Interactive+ anahtar platformu tüm ürünlere uyan tek bir anahtarla gelişmiş Yüksek Güvenlik ve koruma sağlarken gerçek bir rahatlık sunar.
İleri teknoloji kullanan Interactive+, en yüksek güvenlik standartlarını karşılamak için teleskopik pim mekanizmasının gelişmiş bir türünü özel patentli kayar parça ile bir araya getirir.

Interactive+ Çözüm Avantajları

Gelişmiş Anahtar Kontrolü - benzersiz şifreli Mul-T-Lock anahtar kartı sayesinde yalnızca yetkili Mul-T-Lock satıcıları tarafından okunabilir.
Ana Anahtarlama Seçenekleri  - karmaşık operasyonel ve organizasyonel ihtiyaçları destekler.
Biçim Seçeneği - tek bir anahtar silindirler, asma kilitler, kilitler, elektronik kapı çözümleri ve daha fazlası için uygundur.
Artırılmış Güvenlik Etkililiği - Anahtarlar ve teleskopik pimlerden oluşan patentli Yüksek Güvenlik teknolojisi aracılığıyla güvenlik etkililiğini artırır.

Gelişmiş Anahtar Kontrolü - benzersiz şifreli Mul-T-Lock anahtar kartı sayesinde yalnızca yetkili Mul-T-Lock satıcıları tarafından okunabilir.

Interactive+ Çözüm Özellikleri

Kapsamlı Anahtar ve Silindir Kontrolü  - bu özellik çeşitli ihtiyaçları karşılar:
Ana Anahtar Sistemleri - bir kullanıcı anahtarına faklı geçiş düzeyleri atanabilir.
Farklı Anahtarlama - her kapı farklı bir anahtarla açılır.
Benzer Anahtarlama - tek bir anahtarla birden çok kapı açılabilir.
3-in-1 (3'ü bir arada) Anahtarlama - yalnızca anahtarı çevirerek anında kilit kombinasyonunu 2 sefere kadar olmak üzere değiştirir.
İnşaat Anahtarlama - birden çok kapının ortak bir anahtarla açılmasını sağlar. Gerektiğinde ortak anahtarın çalışmamasını sağlayarak benzersiz kombinasyonlara dönüştürür.
FleX Control  - Özel anahtarlar sayesinde geçiş mekanik olarak kontrol edilir.
Modüler Silindir - müşteri ihtiyaçlarına bağlı olarak silindir uzunluklarını hızlı ve kolay bir şekilde ayarlama esnekliği sunar.
Zorla Girmeye Karşı Güvenlik - hırsızlığa dayanıklı görünür ve gelişmiş silindir sayesinde zorla giriş teşebbüslerini engeller.
Esnek ve CLIQ Uyumlu - Interactive sisteminize elektromekanik CLIQ® platformunu  entegre  ederek kullanışlı geçiş kontrolü sağlar.

Bir değerlendirme yazın

Mul-t-lock interactive+ 105mm Tuzaklı Patentli Seri Silindir

Mul-t-lock interactive+ 105mm Tuzaklı Patentli Seri Silindir

90mm Barel Boyu

(45mm ön - 60mm Arka )